Beperkte oplages

Omdat wij unieke items willen leveren en produceren, met eigen designs, werken wij met kleine beperkte oplages, zodat wij een wisselende collectie kunnen uitbrengen en jij iets origineels in huis haalt.

Levertijd

Al onze producten worden speciaal voor jou gemaakt. Van de woonkussens hebben we een beperkte oplage voorradig en deze kunnen wij daardoor snel leveren. Omdat wij ook maatwerk bieden werken wij verder niet met een voorraad, dat geeft ons flexibiliteit in het productieproces en ruimte voor een groeiende en wisselende collectie. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 7 á 10 werkdagen te verzenden. Lukt dit niet dan nemen we contact met je op. Alle producten worden zorgvuldig en mooi verpakt zodat het krijgen van je bestelling een feestje is.

Afhalen van het product is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Verzendkosten

Afhankelijk van het formaat zijn de verzendkosten € 4,00 voor een brievenbuspakje en € 6,50 voor pakketpost. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 60,-. Je pakket wordt verzonden door PostNL. Je ontvangt per mail een track& trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

Klachten

Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachting voldoen aarzel dan niet om contact op te nemen per mail. Doe dit uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst. Eventuele problemen of klachten zullen we altijd in overleg proberen zo goed mogelijk op te lossen.

Garantie

Alle producten zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met veel aandacht en zorg. Het kan zijn dat deze door het handwerk minimaal van elkaar verschillen. Gebruik de producten enkel zoals aangegeven in de webshop. Is er toch iets mis, neem dan even contact op.